Modetrends herfst/winter ’22

with Geen reacties

De herfst en winter ’22 worden eerder minimalistisch.  Er wordt bewuster gekeken naar materialen en duurzaamheid. Focus ligt op comfortabele tijdloze items die je eindeloos kan combineren met een soberder of een iets opvallender stuk, naargelang de gelegenheid.   De prints zijn minder uitgesproken dit najaar en laten zich heel goed combineren met de effen basisstukken.  Ook het pak is terug van weg geweest.   Combineer dit met verschillende tinten uit het zelfde kleurenpalet voor een elegante uitstraling of met een opvallende bloes voor een trendy look.

Gelukkig blijft er wel kleur in de collecties: van zacht beige en bruine herfstkleuren, over groene bos- en watertinten, paarse en roze tinten naar vrolijk roze – oranje en rood.

Alomtegenwoordig deze herfst: de satijnen bloes.  Deze heerlijke en soepel vallende stof is ideaal voor elk figuur en geeft je outfit een extra vrouwelijk accent.

En nu we allemaal onze verwarming een beetje lager zullen moeten zetten, mag er zeker er één ding niet ontbreken in de herfstgarderobe: een warme trui… En er is keuze genoeg: van sobere pulls met discrete siersteek tot kleurrijke truien met geografische motieven.  Voor elk wat wils!

Zeker ook proberen dit najaar: de lange cardigan, met of zonder mouwen.   Ideaal voor de start van de iets frissere dagen.  Combineer met een rechte broek of lange laarzen om je silhouet te verlengen.